Chris-Craft2019-11-25T15:37:45+01:00

En Chris-Craft tar dig genom hela livet

Med starka rötter i motorbåtsracing, gediget hantverkskunnande och teknisk spetskompetens erbjuder Chris-Craft stor körglädje, komfort, trygghet och hög fart på sjön. Det är även en njutning att äga och förvalta en Chris-Craft. Den tar dig inte bara från A till B. Den tar dig genom hela livet, om du så vill. Företagets kunnande och fokus på tekniskt och designmässigt ledarskap borgar för att ditt båtköp blir starten på en passionerad och förmodligen livslång relation med Chris-Craft.

Chris-Craft har ett brett modellprogram med 19 olika modeller inom de åtta modellserierna, Capri, Carina, Corsair, Launch, Catalina, Calypso, GT och Commander. Här finns båtar för i stort sett alla smaker och behov. För den som vill ha en något mindre och

snabb båt för sköna dagsutflykter kanske någon av Chris-Crafts 21-fotare passar som Capri 21, Carina 21 eller Launch 23. Vill du ha lite mer plats är någon av modellerna ur Launch-serien eller en större Corsair kanske att föredra. Är fiske din stora passion i livet ska du förmodligen satsa på en Catalina. För längre resor är Chris-Crafts största och mest luxuösa modell Commander 44 det perfekta valet. I denna finns salong, sovrum, toalett och dusch samt gott om kraft och bränslekapacitet för långa vistelser till havs.

Med starka rötter i motorbåtsracing, gediget hantverkskunnande och teknisk spetskompetens erbjuder Chris-Craft stor körglädje, komfort, trygghet och hög fart på sjön.

Vått AB, en av Chris-Craft’s största återförsäljare Worldwide

Varje år utses de största handlarna runt om i världen,

Vått AB är en av Chris-Craft’s största importörer/återförsäljare i världen, årligen. 2016 blev vi som bekant störst i Europa. 2018 blev vi inte bara störst i Europa, utan Top #2 International Dealer, endast slagna av Kanada. 

Vi och våra kunder sätter stil på sjön! 

Våra modeller

GT Series

Calypso Series

Capri Series

Carina Series

Catalina Series

Corsair Series

Launch Series

Chris-Craft’s Webbutik