Chris-Craft2020-06-17T13:21:01+02:00

En Chris-Craft tar dig genom hela livet

Med starka rötter i motorbåtsracing, gediget hantverkskunnande och teknisk spetskompetens erbjuder Chris-Craft stor körglädje, komfort, trygghet och hög fart på sjön. Det är även en njutning att äga och förvalta en Chris-Craft. Den tar dig inte bara från A till B. Den tar dig genom hela livet, om du så vill. Företagets kunnande och fokus på tekniskt och designmässigt ledarskap borgar för att ditt båtköp blir starten på en passionerad och förmodligen livslång relation med Chris-Craft.

Chris-Craft har ett brett modellprogram med 19 olika modeller inom de 6 modellserierna, Capri, Corsair, Launch, Catalina, Calypso, och GT . Här finns båtar för i stort sett alla smaker och behov. För den som vill ha en något mindre och

snabb båt för sköna dagsutflykter kanske någon av Chris-Crafts 21-fotare passar som Capri 21 eller Launch 23. Vill du ha lite mer plats är någon av modellerna ur Launch-serien eller en större Corsair kanske att föredra. Är fiske din stora passion i livet ska du förmodligen satsa på en Catalina, med sitt robusta skrov och tyngd så klarar hon längre turer ut i havs oavsett väder och vind!

Med starka rötter i motorbåtsracing, gediget hantverkskunnande och teknisk spetskompetens erbjuder Chris-Craft stor körglädje, komfort, trygghet och hög fart på sjön.

[instagram-feed type=hashtag hashtag=”#chriscraftvått1″ num=8 cols=4 showcaption=false showlikes=false showheader=false showbutton=false nummobile=4]

Vått AB, en av Chris-Craft’s största återförsäljare Worldwide

Varje år utses de största handlarna runt om i världen,

Vått AB är en av Chris-Craft’s största importörer/återförsäljare i världen, årligen. 2016 blev vi som bekant störst i Europa. 2018 blev vi inte bara störst i Europa, utan Top #2 International Dealer, endast slagna av Kanada. 

Vi och våra kunder sätter stil på sjön! 

Våra modeller

GT Series

Calypso Series

Capri Series

Catalina Series

Corsair Series

Launch Series

Chris-Craft’s Webbutik

Till toppen