Pursuit2018-01-09T21:28:25+01:00

Pursuit – en ständig jakt efter perfektion

Pursuit lämpar sig för den krävande äventyraren, såväl som för familjen som behöver en säker och bekväm båt för långa utflykter. Pursuit präglas av tidlös design samt hög kvalitet, komfort och prestanda. 

Flera av Pursuits modellserier är utvecklade för tuffa aktiviteter där det ställs höga krav på båtens utrustning, robusthet, flexibilitet och smidighet. Till exempel är dedikerade sport- och havsfiskare en stor målgrupp som lagt Pursuit nära sitt hjärta, då just kraven på tillverkaren varit extremt höga.

Pursuits tillverkningsmetoder utmärker sig också. Till skillnad från många tillverkare utvecklar Pursuit helt unika skrov

till sina olika modeller för att optimera sjö- och drivegenskaper liksom bränslekonomi. Detta för givetvis med sig stora extrakostnader eftersom Pursuit går miste om synergieffekterna av att låta flera modeller dela samma skrovkonstruktion. Men det ger snabbare, smidigare och bekvämare båtar. Kvaliteten och utrustningen på Pursuits båtar är långt över branschstandarden.

Pursuit har 15 modeller i de fyra olika modellserier: Offshore, Center Console, Dual Console och Sport. Här finns båtar som passar allt från äventyraren till familjen, till vattenskidåkaren och sportfiskaren.

[instagram-feed type=hashtag hashtag=”#pursuitboatsvått1″ num=8 cols=4 showcaption=false showlikes=false showheader=false showbutton=false nummobile=4]

Engagemang för perfektion

Det är vår Pursuit Boats övertygelse att det är det bästa inte är tillräckligt, för det är bara en jämförelse med de normer för andra. Pursuit Boats utmärker sig genom att driva det yttersta målet för perfektion, både i de produkter dem tillverkar och i hela genomförandet av deras verksamhet, allt från ritbordet till ägandet.

Vi och våra kunder sätter stil på sjön! 

Våra modeller

Center Console

Dual Console

Offshore

Sport

Till toppen