Om Vått

Vått är generalagent och exklusive återförsäljare för några av världens mest exklusiva varumärken inom båtindustrin, så som Chris-Craft Boats, Azimut Yachts, Pursuit Boats och Tiara Yachts.

I vårt flytande showroom och försäljningskontor i Nacka Strand, i Stockholm, har vi under årets isfria månader alltid ett tiotal båtar vid bryggan av senaste modell som du kan kliva ombord och uppleva i deras rätta miljö. Du kan också boka in provkörning av den eller de båtar som du överväger att köpa. När du väl har bestämt dig, kan du ta din första båttur redan samma dag som avtalet undertecknats.

Samtliga båtmodeller som vi säljer kan beställas direkt från fabrikerna samt anpassas och skräddarsys för dina unika behov och önskemål. Produktions- och leveranstiderna varierar beroende på när på året som du gör din beställning. Under årets första hälft är det vanligtvis högtryck hos båttillverkarna, så tänk på att vara ute i god tid om du vill ha båten levererad till starten på den svenska sommarsäsongen.

När Vått klev in på marknaden öppnades dörren till ett nytt båtsegment för skärgårdens båtfantaster. De varumärken som vi saluför spelar i motorbåtsbranschens högsta division. Båtarnas design, materialval och motorer håller bästa klass och erbjuder exceptionellt god komfort, säkerhet och slitstyrka. Hög innovationskraft och kvalitet utmärker alla varumärken vi specialiserat oss på. Deras utveckling går inte mot standardisering och likriktning, utan mot individualism, frihet och flexibilitet. Kör du till exempel en Chris-Craft Corsair så både syns och känns det att båten har en egen klass och rytm. Den är personlig och liknar ingenting annat. Kort sagt, båtarna vi valt ut lyfter fram personligheten, styrkan och frihetskänslan i dig. Kraften och kvaliteten i motorerna garanterar kontrollerad, stabil och njutbar körning oavsett hastighet. Och fort går det. Med rötterna i motorbåtsracing erbjuder flera av våra varumärken några av världens snabbaste och mest robusta motorbåtar för både inom- och utomskärsracing (offshore). Till exempel ger de trippla V8:orna i Pursuit OS 385 Offshore dig brutala krafter att flyga över den glittrande fjärden eller att besegra en piskande storm med.

Kom in i butiken och låt dig förföras av båtarnas skönhet så hjälper vi dig att hitta den perfekta båten för just dig!

Våtts ägare och bakrund

Vått ägs av bröderna Mats (född 1966) och Lars Andersson (född 1959). De har båda lång erfarenhet av att starta och driva företag i olika branscher. Uppvuxna i Tyresö, ett stenkast från skärgårdshavet, hyser de en stark kärlek till havet, båtar och skärgårdsnaturen. Segling i all ära men snabba motorbåtar bjuder på ytterligare en dimension i sjölivet – farten, komforten, spännande sjösporter och bejakandet av den nyfiknes intresse för teknisk utveckling och kromade detaljer.

Med detta passionerade och förenade intresse för motorbåtar, och framförallt snabba exklusiva båtar, bestämde Mats och Lars år 2004 att tillsammans starta Vått.

Sedan 2014 driver Göran Ganstrand verksamheten åt Lars och Mats, Göran är son till Lars och har arbetat på Vått sedan 2007.

När vill du komma hit?

Vi vill ge våra kunder det bästa motorbåtsbranschen kan erbjuda. Det gäller inte minst servicen – före, under och efter ett köpbeslut. Därför är vi också flexibla vad gäller våra öppettider. Kan du inte komma under de normala öppettiderna, kan du boka tid med oss så håller vi öppet för dig.

Ring oss på på tel: +46709376092 eller skicka ett mail till: info@vatt.se så ordnar vi snabbt en tid som passar dig.

Våra öppettider är:

Måndag till Fredag: Tidsbokning
Lördag och Söndag: Tidsbokning

Hitta till oss

Enklaste sättet att besöka oss är med bil, men du kan också åka färja och buss. Färdvägen och busstider hittar du här>>

Färdas du med bil från stan (Stockholm) ska du köra så du kommer in på väg 222 (Värmdöleden). Vid avfart Trafikplats Nacka av-/påfarten i riktning mot Nacka C/Jarlaberg/Nacka Strand. När du kommer upp vid Nacka Forum så ta tredje avfarten över bron och sedan rakt igenom rondellen igenom berget mot Nacka Strand, sedan sväng vänster ned, ta sedan första avfarten till höger i rondellen precis efter busshållplatsen/centrumet och följ sedan Augustendalsvägen ned till oss vid hamnen.

Bra vägbeskrivningar hittar du på Hitta.se och Eniro.se:

Vägbeskrivning via Hitta.se>>
Vägbeskrivning via Eniro.se >>

Kontakt

Vått AB

Augustendalsvägen 44
131 52 Nacka Strand
Stockholm

Telefon: +46 8 770 22 00
E-post: info@vatt.se

Organisationsnummer: 556507-3821

Vad söker du?
    Köpa båtEventReservdelarBåttillbehörÖvrigt


    Jag önskar få Våtts VIP- och mässerbjudanden, nyhetsbrev och samtycker till att informationen sparas

    Jag önskar ej få Våtts VIP- och mässerbjudanden och nyhetsbrev, men samtycker till att informationen sparas