Köpvillkor

§1 Allmänt

Vått AB (556507-3821) säljer kläder och marintillbehör i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen (Lag (2005:59).

Vått AB ingår endast avtal med myndig (18 år) person. Minderårig behöver målsmans tillstånd.

§2 Produkter

Vi reserverar oss för förändringar i sortimentet och för eventuell slutförsäljning av varor i sortimentet.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i texter på webbsidan. Vi ger ingen garanti för att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. I fall där bilder inte visar den aktuella produkten står det informerat på sidan.

§3 Priser

Alla våra priser anges i svenska kronor, SEK, och inkluderar 25 % moms. Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar, momsjusteringar, valutaförändringar, tryckfel, prisfel, slutförsäljningar, lagerfel, etc.

En produkt som redan skickats från vårt lager påverkas inte av en eventuell höjning eller sänkning av priset som sker efter ordertillfället, i form av rea, kampanjer, rabattkoder eller förändringar i prissättningen. Vi förbehåller oss dock rätten att vid uppenbara felaktigheter korrigera felet i efterhand.

§4 Betalning

Du kan betala i vår webbutik via PayPal och Ecster Pay.

Vid betalning med PayPal, välj alternativet i kassan och följ sedan anvisningarna. Du behöver ett konto hos PayPal för att kunna genomföra betalningen. Har du inte detta kan du enkelt registrera ett vid köptillfället.

Med Ecster Pay kan du välja kortbetalning med Visa och Mastercard eller med faktura. Du kan även delbetala. Du legitimerar dig enkelt med BankID.

§5 Leverans och frakt

För hemleverans av varor du beställer via vår webbutik använder vi UPS. Fraktavgiften beräknas i varukorgen när du fyller i ditt postnummer. Det visas ett antal fraktalternativ från UPS som kan väljas, beroende på ditt postnummer. Du kan läsa mer om UPS olika fraktalternativ här: https://www.ups.com/us/en/shipping/international/services.page?

Vi skickar din försändelse så fort vi kan efter att du genomfört din order, normalt inom 5 dagar.

Fria frakterbjudanden gäller endast inom Sverige.

Det går även att hämta din produkt kostnadsfritt på vår adress Augustendalsvägen 44, 131 52 Nacka Strand.

§6 Ångerrätt

Ångerrätt:

Vid beställning i vår webbutik har du 14 dagars ångerrätt (bytesrätt och returrätt), förutsatt att varan är oanvänd och i originalskick.

Ångerfristen börjar dagen du mottagit din beställning.

Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står ansvarig för eventuella fraktkostnader samt transportrisken. Om varan skadas eller kommer bort vid återsändning är du betalningsskyldig. Det går givetvis att återlämna beställda produkter på vår butiksadress under våra öppettider.

Ångerrätten gäller ej vid specialbeställningar.

Byte & Retur:

Byten hanteras som ett nytt köp; du skickar tillbaka varan och beställer en ny via vår hemsida. Vid återköp sker återbetalning normalt inom 7 dagar från att din retur blivit godkänd.

Reklamation:

Varan du köper av oss ska vara felfri vid leverans. Skulle produkten vara defekt då du tagit emot den bör det anmälas till oss inom 14 dagar.

Vid reklamation står vi för fraktkostnaden för återsändelsen. Om produkten som levererats till dig visar sig vara defekt är vårt första åtagande att rätta till felet. Om detta inte är möjligt, ersätts du med en ny produkt. Vid reklamation av en vara, kontakta oss på info@vatt.se .

Vid felexpedition kan du välja mellan att få en ny vara eller full återbetalning.

Returadress:

Vått AB
Augustendalsvägen 44
131 52 Nacka Strand
Sverige

Kontakt:

Telefon: +46 8 770 22 00
E-mail: info@vatt.se

§7 Personuppgifter

Personuppgifter du lämnar till Vått AB hanteras med respekt och i enlighet med Personuppgiftslagen SFS 1998:204 och EU Direktivet 95/46/EC. Genom att lämna dina personuppgifter samtycker du till att vi använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig. Personuppgifter du lämnar till oss kan användas i marknadsföringssyften samt i ärende för att kontakta dig.

§9 Force Majeure

Vi anser oss befriade från att fullgöra våra förpliktelser i de här villkoren i händelse av ändrad lagstiftning, myndigheters åtgärd, konflikt på arbetsmarknaden, brand, översvämning, krig, terrorism, sabotage, olyckshändelser av större omfattning eller liknande händelser.