Rand2019-03-05T09:54:01+01:00

Danish designed luxury motorboats

Liksom inget annat tillåter sjön oss att släppa taget och känna oss fria. En frisk vind, den fria och gränslösa luften, en känsla av lugn och tyst rörelse till sjöss, vare sig genom stadskanaler, skogsjöar eller själva havet – ombord på en båt finns det en känsla av naturligt och oemotståndligt avstånd till vardagen.

Vår vision är att dela vår erfarenhet av bästa praxis till sjöss genom att skapa estetiska och användarvänliga motorbåtar med respekt för naturen.

För att skapa bästa glädjen till havs satsar vi starkt på forskning och utveckling för att få den mest kraftfulla hållbara designen och innovativ teknik. Genom den estetiska och moderna lyxdesignen, den höga användbarheten och målet att utveckla prisvärda motorbåtar, vill vi bjuda in alla ombord för bästa upplevelse till sjöss.

På RAND Boats tänker vi på traditionell motorbåtdesign för att göra det enkelt och tillgängligt för alla.

Vi producerar snygga och rent utformade motorbåtar för fritidsbruk och med fokus på social interaktion. RAND båtarna är tillgängliga med el- och soldrivna framdrivningar för att skapa en tyst och rökfri upplevelse på havet. I en ren dansk design med graciösa linjer är RAND båtar byggda i hållbara material med låga underhåll. 

Målet är att påskynda tillkomsten av hållbara fritidsupplevelser till sjöss. RAND båtarna erbjuder en snygg och nyckelfärdig lyxupplevelse till ett överkomligt pris. 

RAND Boats är mer än en båtproducent – de är också ett teknik och designföretag med fokus på ren energiutveckling. Vårt mål att ständigt driva gränserna för design och teknik, vilket också syns inom skrovets form som är optimerad för elektrisk framdrivning för att uppnå bättre prestanda, leverera högre hastigheter och längre räckvidd. Den lätta konstruktionen har en vågpierande skrovkonstruktion vilket ger en mjukare körning än en traditionell motorbåt. Den hydrodynamiska dragningen minskar och båten förbrukar mindre el eller gas.

Attention to detail

The owner and architect behind the brand, Carl Kai Rand, pays much attention to detail. His education in architecture & design and years of experience in the maritime world results in a unique and rethought approach to boat design. Carl Kai Rand rethinks boat design and ensures an optimal aesthetic meeting between functionality, sustainability, modern Danish design, and high usability.

Vi och våra kunder sätter stil på sjön! 

Våra modeller