Med starka rötter i motorbåtsracing, gediget hantverkskunnande och teknisk spetskompetens erbjuder Chris-Craft stor körglädje, komfort, trygghet och hög fart på sjön. Chris-Craft Corsair 27 är den ultimata båten för dagsutflykter, som även ger dig möjlighet att bo över i båten.

Chris-Craft Corsair 27 är den perfekta båten för hela familjen oavsett om det bara är en tur ut i skärgården, transport till landstället, vattensport & lek eller bara ta dig snabbt och smidigt och enkelt till skärgårdskrogen med stil. Båten är lackerad i Deep Sapphire i både skrov och överbyggnad tillsammans med en Riviera Röd vattenlinje för ultimat elegans. Heritage Edition kommer båten generöst utrustad med teak i både överbyggnaden och sittbrunnen.

Denna eleganta daycruiser från Chris-Craft rymmer ledigt 8 personer och det finns två sovplatser. Båten är fullutrustad med en Mercruiser’s 8.2L motor som ger dig maximal körglädje och smidig hantering med active trim system som trimmar drevet per automatik för den ultimata känslan, och med toppfarter kring 50 knop tar du dig snabbt dit du önskar!

Kontakta oss om du önskar provköra och uppleva Chris-Craft Corsair 27.

För mer information om just detta objekt!