Med starka rötter i motorbåtsracing, gediget hantverkskunnande och teknisk spetskompetens erbjuder Chris-Craft stor körglädje, komfort, trygghet och hög fart på sjön. Denna eleganta Chris-Craft Capri 21 rymmer ledigt 5 personer och med Volvo Penta’s nya 5.3L motor så får du god ekonomi och smidig hantering då Volvo’s electronic vessel control system trimmar drevet per automatik för den ultimata känslan, och med toppfarter kring 50 knop tar du dig snabbt dit du önskar!

Chris-Craft Capri 21 är den perfekt dagstursbåten för hela familjen oavsett om det bara är en tur ut i skärgården, transport till landstället, vattensport & lek eller bara ta dig snabbt och smidigt och enkelt till skärgårdskrogen med stil. Båten är utrustad med ett lackat skrov i den eftertraktade Kashmirfärgen. Den välskulpterade skrovformen i samspel med toppmodern teknik, är körglädjen och komforten i denna daycruiser optimal. Bakom den sportiga och väldesignade vindrutan sitter man bekvämt och skyddat, även i 50 knop.

Observera att bilder i sjön inte är på aktuellt objekt, utan på en likvärdig båt, denna båt är ännu ej sjösatt och är en fabriksny båt!

Tveka inte att kontakta oss för visning av detta objekt!