Varje år i september, välkomnar Cannes Yachting Festival till en fantastiskt båtmässa i den glittrande bukten Cannes. Utställare, besökare, ägare och framtida köpare möts för att utforska de två hamnarna på den franska Rivieran ”Le Vieux Port” och ”Port Pierre Canto” med nästan 600 utställda båtar i vatten och på land, varav massvis med världspremiärer.

Vått välkomnar Dig att besöka oss på Cannes Yachting Festival den 10-15 September 2019. Vår italienska tillverkare Azimut Yachts ställer ut i Cannes och kommer detta år visa upp hela sin flottat, bestående av 21 modeller från alla kollektioner, så är det någon specifik modell som du vill utforska närmare är detta ett perfekt tillfälle. Azimut vill rivstarta årets yacht säsong genom att bjuda sina besökare på en storslagen båtmässa. Speciellt för i år är den exklusiva möjligheten att vara först i världen, att få uppleva världspremiären av bland annat, Azimut 78 Flybridge och Azimut Grande S10, de två nya flaggskeppen för S och Flybridge kollektionerna!

Vått är självklart på plats i Cannes för att guida och assistera dig bland de senaste och hetaste nyheterna från Chris-Craft, Rand, Pursuit och Tiara. Kontakta oss på (info@vatt.se) så bokar vi ett personligt schema åt dig så att du kan njuta av spännande nyheter och världspremiärer som du definitivt inte vill missa!

Vi ser fram emot att välkomna dig 2019!

Upptäck mer om mässan på deras webbplats här.

Premiär