Slide
Azimut2020-06-16T15:02:48+02:00

AZIMUT | BENETTI GROUP

Azimut|Benetti Group från Italien är världsledande i sitt segment. 1969 grundades Azimut Srl av Paolo Vitelli, som fortfarande är huvudägare. Azimut och Benetti finns idag representerade i över 70 länder runt om i världen och har ett försäljningsnätverk på 138 återförsäljare.

När företaget fortsätter att vårda företagskulturen som grundades av Paolo Vitelli, baserar koncernen fortfarande sina strategiska beslut på en rad grundläggande värden: produkt innovation, en bred närvaro på alla marknader och respekt för den inavlade ”italienska ägaren” av sina produkter, fullt medveten om att deras ”Made in Italy” utgör ett grundläggande mervärde och är en av anledningarna till att Azimut | Benetti-produkterna är unika, oändliga och så uppskattade världen över.

Koncernens strategi har, från början, alltid varit att vara mycket internationell, vilket ledde till att företaget blev den sanna ambassadören för italiensk segling över hela världen.

Förutom försäljningsnätet skapade Azimut | Benetti Group ett starkt assistansnät för att garantera sina kunder en överlägsen service överallt i världen. Idag representerar Azimut Yachts och Benetti de mest kända varumärkena i världen och deras ledarskap garanteras av den kontinuerliga innovationen av deras modeller och tjänster.

Koncernen erbjuder ett stort utbud av motorbåtar, med över 45 modeller i produktion, från den minsta Sport Cruiser i Azimut Atlantis Collection på 34 fot till Benettis 100 meter superyachter. Varje modell adresserar ett specifikt segment på marknaden.

Azimut Yachts är varumärket Azimut | Benetti Group som specialiserat sig på produktion av olika typer av båt, från 34 till 120 fot långa. Sortimentet delas upp i sex samlingar: Atlantis, Flybridge, S, Magellano, Grande och Verve.

[instagram-feed type=hashtag hashtag=”#azimutyachtsvått1″ num=8 cols=4 showcaption=false showlikes=false showheader=false showbutton=false nummobile=4]

Paolo Vitelli

“Building the most beautiful, reliable, technological, and innovative yachts. And providing assistance anywhere, and at any time. That is our mission.”

Våra modeller

Atlantis Collection

Magellano Collection

Flybridge Collection

S Collection

Grande Collection

Verve Collection

Till toppen