Introduktion: Azimut Atlantis 34

Vått återintroducerar Azimut på den svenska marknaden med 34-fotaren ur modellserien Atlantis. Azimut Yachts är en av världens största båttillverkare och med detta nyförvärv kan vi erbjuda våra kunder, nuvarande som nya, båtar för längre färder på sjön, som kräver mer av båten i form av storlek, komfort och säkerhet. Atlantis 34 är en båt som har de viktigaste faciliteterna för att kunna bo på båten och vara ute längre på sjön, i en optimal storlek för familjen, för ett attraktivt pris för en båt i denna klass!

Denna båt är utformad för att optimera utrymmet interiört för att skapa en spatiös yta att vistas på i båten. Sittbrunnen, likväl som dinetten nedtill är väl tilltagna och det finns inga kompromisser. I båten får du plats 12 personer och det finns breda sovplatser för 4. Under hardtopen sitter man väl skyddad med kapell akterut när de nordiska förhållandena uppvisar sitt bästa, och takluckan ger utomhuskänslan och ljuset under de riktiga sommardagarna. Designen och elegansen som genomsyrar Azimut är inte mindre än man förväntar sig utav det italienska arvet och historian som ligger bakom varumärket. Den välskulpterade skrovformen i samspel med den toppmoderna tekniken på båten gör båtturen till en fantastisk upplevelse, och tilläggningen vid bryggan till en småsak.

Båten kommer inom kort att finnas vid vår brygga i Nacka Strand redo att provköras och upplevas, kontakta oss för mer information och tidsbokning!

Utforska vår Atlantis 34 lagerbåt här

2018-04-09T16:28:20+00:00