Augustendalsvägen 44
131 52 Nacka Strand
Tel: 08 770 22 00
Fax: 08 770 22 07
E-post:info@vatt.se

Pursuit

Modeller        Nyheter        På lager        Broschyrer & Manualer


Pursuit - en ständig jakt efter perfektion

Pursuit lämpar sig för den krävande äventyraren, såväl som för familjen som behöver en säker och bekväm båt för långa utflykter. Pursuit präglas av tidlös design samt hög kvalitet, komfort och prestanda.

Flera av Pursuits modellserier är utvecklade för tuffa aktiviteter där det ställs höga krav på båtens utrustning, robusthet, flexibilitet och smidighet. Till exempel är dedikerade sport- och havsfiskare är en stor målgrupp som lagt Pursuit nära sitt hjärta.

Pursuits tillverkningsmetoder utmärker sig också. Till skillnad från många tillverkare utvecklar Pursuit helt unika skrov till sina olika modeller för att optimera sjö- och drivegenskaper liksom bränslekonomi. Detta för givetvis med sig stora extrakostnader eftersom Pursuit går miste om synergieffekterna av att låta flera modeller dela samma skrovkonstruktion. Men det ger snabbare, smidigare och bekvämare båtar.

Kvaliteten och utrustningen på Pursuits båtar är långt över branschstandarden. För understryka detta har Pursuit utmanat hela båtbranschen med initiativet Pursuit Challenge som ger dig en bra jämförelse av liknande båtar i Pursuits klass. Besök
Pursuits hemsida och se hur deras båtar klarar branschjämförelsen. När du ändå är där kan du testa den nya tjänsten Pursuit Virtual Tour som ger dig möjlighet att “gå runt” och titta på alla detaljer i flera av deras båtar via din dator. Idag har Pursuit fyra modellserier: Offshore, Center Console, Dual Console och Sport.