Augustendalsvägen 44
131 52 Nacka Strand
Tel: 08 770 22 00
Fax: 08 770 22 07
E-post:info@vatt.se

Chris-CraftModeller          Nyheter          På lager

  

Vått AB, en av Chris-Craft's största återförsäljare Worldwide!

Varje år utses de största handlarna runt om i världen, Vått AB är en av Chris-Craft's största importörer/återförsäljare i världen, årligen. Vi och våra kunder sätter stil på sjön!

2016 var inget undantag, Vått tog emot pris som Europas största återförsäljare för Chris-Craft!

Samt blev tredje största Internationella handlare efter Kanada och Australien


Sedan Vått AB tog över agenturen 2009/2010

2016: #1 European Dealer of the year  
2014: #2 International Dealer of the year
2013: 
#3 International Dealer of the year
2011: #3 International Dealer of the year
2010: #1 New Dealer of the Year


 
 

Se Chris-Craft's klädeskollektion
och tillbehör här
En Chris-Craft tar dig genom hela livet

Med starka rötter i motorbåtsracing, gediget hantverkskunnande och teknisk spetskompetens erbjuder Chris-Craft stor körglädje, komfort, trygghet och hög fart på sjön. Det är även en njutning att äga och förvalta en Chris-Craft. Den tar dig inte bara från A till B. Den tar dig genom hela livet, om du så vill. Företagets kunnande och fokus på tekniskt och designmässigt ledarskap borgar för att ditt båtköp blir starten på en passionerad och förmodligen livslång relation med Chris-Craft.

Chris-Craft har ett brett modellprogram med 16 olika modeller inom de fyra modellserierna, Lancer, Corsair, Launch och Catalina. Här finns båtar för i stort sett alla smaker och behov. För den som vill ha en något mindre och snabb båt för sköna dagsutflykter kanske någon av Chris-Crafts 20-fotare passar som Silver Bullet 20, Lancer 20 eller Corsair 22. Vill du ha lite mer plats är någon av modellerna ur Launch-serien eller en större Corsair kanske att föredra. Är fiske din stora passion i livet ska du förmodligen satsa på en Catalina. För längre resor är Chris-Crafts största och mest luxuösa modell Corsair 36 det perfekta valet. I denna finns salong, sovrum, toalett och dusch samt gott om kraft och bränslekapacitet för långa vistelser till havs.

Med starka rötter i motorbåtsracing, gediget hantverkskunnande och teknisk spetskompetens erbjuder Chris-Craft stor körglädje, komfort, trygghet och hög fart på sjön.