Augustendalsvägen 44
131 52 Nacka Strand
Tel: 08 770 22 00
Fax: 08 770 22 07
E-post:info@vatt.se

En av Sveriges största motorbåtsbutiker

Vått är med sina 1800 kvadratmeters showroom, i Stockholmsförorten Älvsjö, en av Sveriges största butiker för motorbåtar. Vi säljer flera av världens mest exklusiva varumärken som Boston Whaler, Chris-Craft, Pursuit Boats och Tiara Yachts. I våra lager och stora showroom har vi ca 30 fabriksnya båtar för direkt leverans, vilket gör vårt lager till ett av Nordens största. 

Alla båtar står startklara på varumärkes- och specialanpassade trailers, färdiga för omedelbar transport direkt ur ut butik. När du väl har bestämt dig, kan du ta din första båttur redan samma dag som avtalet undertecknats.

Butiken i Stockholm öppnades i mars 2007, vilket också öppnade dörren till ett nytt båtsegment för skärgårdens båtfantaster. De varumärken som vi saluför spelar i motorbåtsbranschens högsta division. Båtarnas design, materialval och motorer håller bästa klass och erbjuder exceptionellt god komfort, säkerhet och slitstyrka. Hög innovationskraft och kvalitet utmärker alla varumärken vi specialiserat oss på. Deras utveckling går inte mot standardisering och likriktning, utan mot individualism, frihet och flexibilitet. Kör du till exempel en Chris-Craft Lancer så både syns och känns det att båten har en egen klass och rytm. Den är personlig och liknar ingenting annat. Kort sagt, båtarna vi valt ut lyfter fram personligheten, styrkan och frihetskänslan i dig.

Kraften och kvaliteten i motorerna garanterar kontrollerad, stabil och njutbar körning oavsett hastighet. Och fort går det. Med rötterna i motorbåtsracing erbjuder flera av våra varumärken några av världens snabbaste och mest robusta motorbåtar för både inom- och utomskärsracing (offshore). Till exempel ger de dubbla V8:orna i Baja 30 Outlaw dig 1200 hästkrafter att flyga över den glittrande fjärden eller att besegra en piskande storm med.

Kom in i butiken och låt dig förföras av båtarnas skönhet och starka löften om många, sköna och upplevelserika turer på havet i sommar!

Våra varumärken

Våtts ägare och bakgrund

Vått ägs av bröderna Mats (född 1966) och Lars Andersson (född 1959). De har båda lång erfarenhet av att starta och driva företag i olika branscher. Uppvuxna i Tyresö, ett stenkast från skärgårdshavet, hyser de en stark kärlek till havet, båtar och skärgårdsnaturen. Segling i all ära men snabba motorbåtar bjuder på ytterligare en dimension i sjölivet - farten, komforten, spännande sjösporter och bejakandet av den nyfiknes intresse för teknisk utveckling och kromade detaljer.

Med detta passionerade och förenade intresse för motorbåtar, och framförallt snabba exklusiva båtar, bestämde Mats och Lars år 2004 att tillsammans starta Vått (f.d. Gulves Stockholm).