Augustendalsvägen 44
131 52 Nacka Strand
Tel: 08 770 22 00
Fax: 08 770 22 07
E-post:info@vatt.se

Båtar i Nacka Strand

 

Se aktuellt utbud av båtar i vattnet på marinan Nacka Strand nedan.

Givetvis kan vi arrangera provkörning av andra modeller än de vi har hemma i lager,
kontakta oss så ordnar vi det.
 

 
 

Chris-Craft båtar för provkörning

 

Pursuit båtar för provkörning

 

   
 
 
     
 

Nu finns vi i Nacka Strand året om! 

Satsningen på det nya försäljningskontoret på marinan i Nacka Strand, och utökat öppethållande ligger i linje med våra expansionsplaner och vår ambition att förbättra tillgängligheten och servicen för våra kunder. Läget i Nacka Strand är synnerligen bra. Det är alltid nära till hit oavsett var i Stockholm du kommer ifrån. Och möjligheten att kunna kliva ombord och lära känna båtarna i deras naturliga miljö och att snabbt kunna kasta loss och testköra en båt som du funderar på att köpa är ovärderligt.

Samarbetet med Marinmäklarna i Nacka Strand är också ett viktigt skäl till att vi öppnade ett försäljningskontor här. Marinmäklarna säljer aluminiumbåtar från Arronet och lyxjakter från Grand Banks. Deras kunniga personal kan också svara på frågor om våra båtar om vårt kontor skulle vara obemannat.

Vi har alltid ett antal olika modeller från Pursuit och Chris-Craft i vattnet vid bryggan i Nacka Strand. Och vi kan sjösätta i stort sett vilken båt som helst från vårt lager för testkörning om du går i köptankar. Hör bara av dig till oss så vi bokar vi in en lämplig tid för provkörning!

Du vet väl också att den topprankade sjökrogen Restaurang J ligger precis intill oss vid bryggan? Varför inte göra besöket hos oss till en riktig skärgårdsutflykt, och inleda eller avsluta båtupplevelsen med en matbit eller en kopp kaffe på Restaurang J!

 
     

 

Chris-Craft för Provkörning i Nacka Strand

Pursuit för Provkörning i Nacka Strand